Montage

Bij de aanschaf van een systeem kunt u kiezen voor doe het zelf montage, door ons laten monteren of een combinatie ervan. Regelmatig voeren wij projecten uit waarbij de klant een klein of groot gedeelte van de installatie zelf uitvoert en waarbij wij op regiebasis assisteren. Hierdoor kan er veel op de installatiekosten bespaard worden maar blijft de kwaliteit en garantie wel gegarandeerd.

Algemeen

Advies en project calculatie is uiteraard gratis. Het uurtarief voor montage is €45,00 excl. 21% btw en voorrijkosten. Voor grotere projecten op platte daken laten wij een vrachtwagen met kraan het transport en hijswerk verzorgen, de kosten hiervan zijn €75,00 excl. 21% btw per uur.

Richtprijs

Een richtprijs van de kosten voor montage van veel voorkomende installaties staan hier weergegeven. Omdat de kosten afhangen van de hoogte van het dak, het soort dakbedekking en de plaats van de groepenkast worden de montagekosten altijd per project bepaald.

Voorbeeld

Om u een voorbeeld te geven van de montagekosten:

Het plaatsen van 13 tot 16 zonnepanelen op een woonhuis inclusief het aanpassen van de groepenkast kost ongeveer €815 euro