Montage

Bij de aanschaf van een systeem kunt u kiezen voor doe het zelf montage, door ons laten monteren of een combinatie ervan. Regelmatig voeren wij projecten uit waarbij de klant een klein of groot gedeelte van de installatie zelf uitvoert en waarbij wij op regiebasis assisteren. Hierdoor kan er veel op de installatiekosten bespaard worden maar blijft de kwaliteit en garantie wel gegarandeerd.

Advies en project calculatie is uiteraard gratis. Het uurtarief  voor montage is 40 euro excl btw en voorrijkosten. Voor grotere projecten op platte daken laten wij een vrachtwagen met kraan het transport en hijswerk verzorgen, de kosten hiervan zijn 75 euro excl btw per uur. 

Een richtprijs van de kosten voor montage van veel voorkomende installaties staan hieronder weergegeven. Omdat de kosten afhangen van de hoogte van het dak, het soort dakbedekking en de plaats van de groepenkast worden de montagekosten altijd per project bepaald.

13 tot 16 panelen op dak met dakpannen  incl ombouw groepenkast     675 euro incl 6% b.t.w.
13 tot 16 panelen op platdak                     incl ombouw groepenkast     400 euro incl 6% b.t.w.
20 panelen op dak met dakpannen            incl ombouw groepenkast     750 euro incl 6% b.t.w.
76 panelen op dak met golfplaten             incl ombouw groepenkast   1750 euro incl 6% b.tw.
76 panelen op dak met dakpannen            incl ombouw groepenkast   2199 euro incl 6% b.tw.

JB Solar kan voor alle soorten daken montagesystemen leveren en regelmatig worden er verbeteringen aangebracht zodat de montage nog sneller en gemakkelijker gaat. Alle materialen zijn van RVS 316 en geanodiseerd aluminium zodat er geen corrosie kan optreden. Ook kunnen montagesystemen op maat geleverd worden voor uw bestaande panelen.

Wanneer u de pdf-bestanden opent, kunt u de tekeningen draaien, in- en uitzoomen.

 

Klik hieronder voor meer informatie per systeem.

Email: info@jbsolar.nl | 2019 JB Solar | Ontwikkeld door VDL Solutions